Η γέννηση κάθε προϊόντος ξεκινάει από το χωράφι. Για κάθε άριστο τελικό αποτέλεσμα απαιτούνται και άριστες πρώτες ύλες.

Η ιστορία ξεκινάει πριν από περίπου μισό αιώνα όταν ο παππούς Αθανάσιος Βουτυρής αποφάσισε να αφήσει όλες τις άλλες δραστηριότητες που έκανε, να αγοράσει το πρώτο τρακτέρ στην περιοχή και να ασχοληθεί μόνο με την καλλιέργεια της γης. Δύο γενιές αργότερα συνεχίζουμε το έργο αυτό έχοντας υποχρέωση να το διατηρήσουμε με σεβασμό και φροντίδα απέναντι στη φύση.

Οι ποικιλίες που καλλιεργούμε αναπτύσσονται με φυσική καλλιέργεια και έχουν επιλεχθεί ύστερα από χρόνια καλλιεργητικών δοκιμών και πειραμάτων για ένα αποτέλεσμα όπου όλοι οι αρωματικοί και γευστικοί χαρακτήρες μεταφέρονται ανεξίτηλοι από το χωράφι έως και την εμφιάλωση.

ΡΟΔΙΑ

ΡΟΔΙΑ

Όταν τα σάκχαρα και η οξύτητα φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο και πριν η επιδερμίδα του φρούτου σκιστεί, συλλέγεται ο καρπός του ροδιού προσφέροντας τα έντονα γνωρίσματα του στη σύσταση των ποτών.

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ

Τις πρώτες πρωινές ώρες, πριν ακόμα οι ηλιαχτίδες του ήλιου προβάλουν, γίνεται η συγκομιδή των ροδοπέταλων με ατόφιο ακόμα το έλαιο στους ιστούς των αδένων τους για τον αρωματισμό της αλκοόλης.


Η τοποθεσία μας μεταξύ της λίμνης Πολυφύτου και του όρους Μπούρινο δημιουργούν ένα μοναδικό μικροκλίμα για την ανάπτυξη των καρπών μας.

Region
Μηλιά Κοζάνης
Altitude
440'
Latitude
40° 13' 03.79``
Longitude
21°48'36.58``
Planted Varietals
Ροδιές, Τριανταφυλλιές
Climate
Ψυχρός χειμώνας,ζεστό καλοκαίρι
Soil
Ιλυώδης πηλός